زعفران سرگل همانطور که از اسم آن پیدا است قسمت بالایی کلاله های زعفران است اصلی ترین بخش زعفرانه و طبع گرم و خشکی دارد . رنگدهی و عطر خیلی بالایی دارد و منبع پروتئین ، کربوهیدارت ،ویتامین آ ،انواع گروهای ویتامین ب و ویتامین سی هستند تفاوت آن با نگین در این است که نگین کلاله های درشت تر و کشیده تر هستن و ظاهر متفاوت تری دارند . و گرنه در رنگ دهی و عطر و بو مثل هم هستند . ولی چون نگین از لحاظ ظاهری شکیل تر از سرگل هستند و به هیچ عنوان قلم نازک یا شکسته نیستن بیشتر به عنوان محصولی برای صادرات استفاده میشود
ازبرنامه های متنوع آموزشی و معرفی محصولات درپیج اینستاگرام زعفران بیدخت دیدن فرمایید