توضیحات اجمالی :
ریشه زعفران چیست؟ کاربرد آن در آشپزی و خواص درمانی اثبات شده است . اما اگر به دنبال طعم و عطر عالی و
هزینه پایینتر و همان خواص زعفران هستید، دعوتتان میکنیم که از ریشه زعفران استفاده کنید . ریشه زعفران دراصل
قسمت پایین کلاله زعفران است که میان گلبرگ ها به ساقه وصل میباشد ، آشپرهای ماهر ایرانی معمولا درغذاهای سنتی
ایرانی برای بهترشدن طمع و عطر غذا از ریشه زغفران استفاده میکنند . خیلی از غذاهای خوش عطر مثل خورشت قیمه یا
پلو گوشت و... از ریشه زعفران استفاده میشود .
شما عزیزان میتوانید طرز تهیه انواع دسر وعذای زعفرانی درپیج زعفران بیدخت دنبال کنید
ضمنا ازتمام علاقمندان به فروش و بازاریابی حتما بدون سرمایه گزاری دعوت میشود جهت همکاری و کسب درآمد باماتماس باشید